Anunț de selectare a participanților la Cursul de lungă durată în Formare de Formatori

Anunț de selectare a participanților la Cursul de lungă durată în Formare de Formatori

Formare de Formatori este un curs de 6 luni, unicul în Republica Moldova, dezvoltatat în baza Setului European de Competenţe ale Formatorilor.

Cursul este dedicat persoanelor implicate în organizarea activităților de instruire și formare. Mai multe detalii AICI➡ http://bit.ly/Formare-de-Formatori

În urma cursului participanții vor avea dezvoltate următoarele competenţe în calitate de Formator: ✔înţelegerea şi facilitarea procesul de instruire individuală şi în grup; ✔designul procesului educaţional; ✔direcţionarea propriul proces de instruire; ✔cooperarea cu succes în echipa de formatori; ✔comunicarea eficientă cu ceilalţi; ✔competenţa interculturală.

Ce spun participanții despre cursul Formare de Formatori >>>http://bit.ly/Formare-de-Formatori

Cursul va fi livrat de către:

Vitalie Cîrhană – Formator. În calitate de formator în domeniul educaţiei non-formale din 2005 a livrat peste 500 de traininguri la nivel național și internațional în limbile română, rusă și engleză. Printre acestea se numără: 📍5 Cursuri de lungă durată în Formare de Formatori livrate în R. Moldova; 📍7 Training of Trainers livrate în cadrul programului Erasmus+: Youth in Action.

Elena Rudoi – Trainer & Coach de dezvoltare personală În cei 8 ani de activitate profesională a fost implicată în organizarea şi livrarea a peste 1200 de ore de training la nivel național şi internațional, pentru grupuri mici şi mari până la 60 de persoane. Utilizează abordarea sistemică, tehnici proiective şi de hipnoterapie în lucrul cu clienții săi. Are formare în psihologie organizațională, programare neuro-lingvistică şi coaching proiectiv.

🎯Aplică la Cursul de lungă durată Formare de Formatori AICI➡ http://bit.ly/Formare-de-Formatori, PÂNĂ LA 30 IUNIE!