Proiect internațional de voluntariat – or. Granada, Spania

Proiect internațional de voluntariat – or. Granada, Spania

❗️Descoperă Spania prin programul internațional de voluntariat Corpul European de Solidaritate ??

?Suntem în căutarea unei persoane active cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani pentru a partipa la programul de voluntariat care se va desfășura în or. Granada, Spania.

Durata: 12 luni (Iunie 2019 – Mai 2020)

Despre organizație: Las Niñas del Tul este o asociație culturală din Granada, care are ca scop dezvoltarea activităților culturale, promovarea valorilor precum respectul, empatia, diversitate, incluziune, toleranță și egalitate. Mai mult, sunt axați pe încurajarea și susținerea tinerilor în crearea proiectelor și diverselor activități pentru tineri, furnizându-le instruire și informații despre căile de implicare participativă, acordând o atenție deosebită valorilor și programelor UE.

Despre participant:
– Vârsta cuprinsă între 18-30 ani;
– Cunoașterea limbii engleze;
– Cunoașterea limbii spaniole este un avantaj;
! Nu este obligatoriu să fii profesionist/ă într-un anumit domeniu. Așteptăm participarea activă din partea dvs., demonstrarea abilitățile sociale și gândirea pozitivă.

Depre proiect:
– Promovarea Corpului de solidaritate europeană prin voluntariat și educația non-formală, în vederea creșterii calității vieții și a asimila valorile tinerilor cetățeni ai Uniunii Europene
– Colaborarea cu diseminarea, pregătirea, implementarea și prezentarea rezultatelelor proiectelor realizate la nivel local și internațional.
– Menținerea platformelor web și a blogurilor.
-Crearea materialelor vizuale pentru activități.
– Colaborarea cu alte organizații, școli, institute și instituții administrative din Granada.
Și cel mai important lucru pentru noi: dezvoltarea Proiectului Personal!

Buget: Acomodarea și serviciile comunale sunt acoperite de către proiect. Participanții vor locui într-un apartament cu mai multe persoane, având odaie personală. Lunar se acordă 150€ pentru mâncare și 5€ pe zi bani de buzunar (aprox 150/155€ lunar). Voluntarului i se oferă un curs de limbă spaniolă.

Procesul de aplicare:
1. Expediază Curriculum Vitae și Scrisoare de motivare (în format Europass) la adresa de e-mail: info@millenium.md cu mențiunea “Voluntariat în Spania”
Termen limită de aplicare: 15 aprilie 2019!
2. Interviu cu organizația din Moldova şi ulterior cu organizaţia din Spania;
3. Anunțarea rezultatelor și începerea procesului de pregătire pentru cea mai frumoasă experiență de voluntariat!