KA2 Erasmus+ “Youth Councils Advisors or Activists”

KA2 Erasmus+ “Youth Councils Advisors or Activists”

De ce ne plac nouă proiectele Erasmus+?
Pentru că depunem destul de mult suflet și efort pentru a desfășura activități de învățare pentru tineri, cât și de a aduce un impact în sociertate!
In calitate de parteneri a proiectului KA2 Erasmus+ “Youth Councils Advisors or Activists” coordonat de organizația din Ukraina @Association of Pupil`s Rights and Dignity protection “Fortetsia” am participat la evaluarea de la mijlocul proiectului cae s-a desfășurat în Georgia. În cadrul întălnirii s-a discutat despre activitățile desfășurate până acum, dificultățile întămpinate și am împrtășit bunele practici. Totodată am planificat șui ultimele etape ale proiectului, una din care fiind o Vizită de Studiu în Moldova 🎉
Proiectul KA2 Erasmus+ “Youth Councils Advisors or Activists” are durata de desfășurare un an și este coordonat de organizația din Ukraina @Association of Pupil`s Rights and Dignity protection “Fortetsia” în parteneriat cu Fundacja Europejski Instytut Outsourcingu (Polonia), MilleniuM Training and Development InstituteProActive Group GeorgiaPetrklíč help (Cehia), Офис продвижения инициатив (Belorus) si @Association of estonian open Youth centres Association of Estonian Open Youth Centres – ESTONIA.