“Inițiez! Coordonez! Promovez!”

“Inițiez! Coordonez! Promovez!”

S-au încheiat cele trei instruiri pentru coordonatorii de voluntari în cadrul programului de instruire “Inițiez! Coordonez! Promovez!” organizat de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa în parteneriat cu MilleniuM.

Pe durata celor trei instruiri am avut zile pline de activități în cadre am descoperit istoria voluntariatului, domeniile de activitate a voluntariatului, responsabilitățile și obligațiile instituției gazdă și sigur că despre funcțiile coordonatorului de voluntari și competențele acestuia în coordonarea voluntarilor. Alături de oamenii frumoși am creat o atmosferă deosebit de prietenoasă și o colecție de emoții frumoase.

De azi nu ne rămâne decât să #pulsămacțiune și să creștem și mai mult calitatea programelor de voluntariat coordonate de fiecare dintre noi!

Proiectul „Inițiez! Coordonez! Promovez! Program de instruire a coordonatorilor de voluntari” este implementat de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa, în parteneriat cu MilleniuM Training and Development Institute, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din resursele alocate sectorului de tineret.

#ADC#pulseaza#actiune#eualegMoldova#tineriactivi#impreunasuntemMoldova#comunitate#PromovezParticipActionez#MilleniuM#MECC