Facilitare Grafică

Cu toții știm că flipchardul și markerele sunt instrumentele de bază atunci când avem întâlniri de afeceri, ședințe de planificare, seminare, instruiri și alte întâlniri importante.

Dar, utilizăm noi oare la maxim aceste două instrumente, flipchardul și markerul, și știm cum corect și frumos să le mînuim?

Trainers Club Moldova este aici pentru a aduce magia prezentărilor vizuale și a facilitării grafice la activitățile de afaceri, întâlniri, ateliere, seminare și conferințe pe care le organizați.

De mai mult de 3 ani suntem pasionați de arta și abilitatea facilitării, mai ales atunci când putem face acest lucru într-un mod creativ 👩‍🎨 și distractiv, folosind o varietate de abordări din setul nostru de instrumente grafice.

Participă la Atelierul de Facilitare grafică și vei descoperi cum cu aceleași markere și cu câteva tehnici noi de mânuire a acestora prezentările tale vor deveni mai clare și mai eficiente, iar cuvintele se vor transforma în imagini și vor da viață prezentărilor.

Înscriete până la data de 28 martie la Atelierul de Facilitare Grafică din 4-5 aprilie și beneficiază de o reducere considerabilă. Și, cel mai important este că vei învăța să pui pe flipchard elemente vizuale precum oameni, emoții, rame, săgeți și cu siguranță vei începe să dai o formă frumoasă literelor atunci când vei scrie! ⤵

Aplică acum pentru a nu rata reducerea ⤵
http://trainers-club.tilda.ws/#rec168753686

📆Date importante:
28 Martie – sesiune de introducere în facilitare grafică http://trainers-club.tilda.ws/demo

4-5 Aprilie – Atelierul de Facilitare Grafică
http://trainers-club.tilda.ws/#rec168753686

P.S reamintim că dacă te inregistrezi până la data de 28 martie benificiezi de o reducere de 1000 de lei!